fbpx

Mijn Nieuwe Blog Post

door jun 6, 2020All about Coffee0 Reacties

Miss Latte

Melkschuim maken,

Om een mooi schuim te krijgen is de verhouding van eiwitten en vetten het aller belangrijkste, hoe meer vet er in de melk zit, hoe zachter de koffie zal smaken. De eiwitten zorgen ervoor dat de luchtbelletjes mooi ingepakt worden, in combinatie met het vetgehalte ontstaat er een romige, lobbige melkschuim. Voor mijn koffiebar werk ik zelf dus het liefste met verse volle melk. Na heel wat soorten melk in mijn handen te hebben gehad, ga ik echt voor de frisse, maar volle, romige  smaak in je kop cappuccino. 

Om je aan te melden dien je akkoord te gaan met mijn privacy verklaring. Ga je akkoord? Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *