fbpx

Mijn verhaal

Over bonen en plezier

Kijk mij eens staan stralen daar bij die koffiebrander!

 

Ik sta hier mijn eigen koffiebonen te branden en daar ben ik supertrots op! Dat had ik een aantal jaren geleden nog niet durven dromen, maar die droom is toch echt werkelijkheid geworden!

In 2014 is mijn koffiereis begonnen, ik leerde alles over koffie, van de boon tot alle zetmethodes en hoe zet ik de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en filterkoffies?!

Inmiddels heb ik al heel wat (SCA) certificaten op zak en heb ik gewerkt mét en voor de leukste opdrachtgevers in de koffiewereld, maar ik wilde meer!  

Nu is de tijd aangebroken om zelf de lekkerste koffie’s te maken met mijn eigen mobiele koffiebar. De gastbeleving, daar gaat het om. Koffie met een grote glimlach! Altijd ga ik voor de lekkerste koffie en de mooiste cappuccino’s!! Ik geloof er in dat je met veel liefde en persoonlijke aandacht van je koffiemoment,  een geluksmomentje kunt maken!

Koffie branden is een ambacht en op de juiste manier gezet, is koffie een moment van genieten, een goed gesprek,  verwennerij, een rustmoment of geeft het je juist energie!

Voor mij is koffie passie! Deze wil ik graag met jou delen! Laat het me weten als je speciale wensen hebt. Mijn koffiebar én koffiebus zijn helemaal aan jouw wens aan te passen!

“Life is too short for bad coffee”

Miss Latte werkt met haar  zelfgebrande koffiebonen

Gebrand aan het Strand. Nieuwsgierig??