fbpx

de Koffiebar

Maak je evenement bijzonder

Een koffiebar helemaal aan te passen aan jouw wens!

Feesten & Events

Mijn koffiebar is een gezellige toevoeging aan je feest of evenement.
Niet te vergeten een onvergetelijke ervaring.

Bruiloft

Je gaat trouwen en je wilt je gasten een onvergetelijke dag bezorgen?! Met mijn Koffiebar naar jouw wens aangepast of  gezellige Koffiebus maak ik de lekkerste koffie en thee tijdens de ontvangst van jullie gasten op de grote dag. Na de ceremonie, tijdens de receptie of tijdens jullie Trouwfeest! Wil je iets lekkers erbij? Dat kan uiteraard ook!

Verjaardagsfeest

Het is feest en je wilt het vieren! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een kinderfeest of een zomers tuinfeest. De koffiebar wordt aangepast naar jouw gekozen thema en persoonlijke wensen en we maken de lekkerste koffie’s voor al je gasten. We komen al naar jouw feest vanaf 1, 5 uur! En wil je iets lekkers erbij, dan regelen wij dat ook!

Receptie

Een jubileum, 25 jaar in dienst of een andere feestelijke gelegenheid?  Ook dan is een koffiebar een bijzondere aanvulling. Hoe leuk is het niet om al je gasten te voorzien van een kop koffie met liefde gemaakt?!  En liever geen koffie? dan hebben wij uiteraard ook thee of andere warme dranken!  Al dan niet aangevuld met iets lekkers!

Kraamborrel

Hoera, jullie zijn de trotse ouders geworden van een lief kindje en je organiseert een kraamborrel. De koffiebar wordt omgetoverd tot een gezellige plek waar je je gasten kunt trakteren op koffie, thee en iets lekkers!  

Festivals & Fairs

Organiseer je een buurtfeest, ibizafair,  surf of strand event?! Denk dan ook eens aan het inzetten van mijn koffiebus of koffiebar aangepast naar jullie wens. Ik maak de lekkerste koffie’s & samen maken we er een gaaf event van!

Afscheid

Afscheid nemen van een geliefde is een verdrietig en persoonlijk moment. Bij het samenkomen met vrienden en familie kan een koffiebar waar de koffie met veel liefde en aandacht gemaakt wordt een aanvulling zijn bij  uw gelegenheid.  

“Life is too short for bad coffee”

Op zoek naar een espressobar voor uw Zakelijk event?

Miss Latte werkt met haar  zelfgebrande koffiebonen

Gebrand aan het Strand. Nieuwsgierig??